Op vakantie? Safety first in en om het huis

Binnenkort op vakantie? Zorg ervoor dat je huis goed beveiligd is. Thuis komen in een huis zoals het is achtergelaten lijkt vanzelfsprekend, maar een inbraak kan zomaar je rust verstoren rust. Met deze beveiligingstips blijven waardevolle spullen veilig achter slot en grendel, zodat je met een gerust hart van de vakantie geniet!

SecuStrip: onmisbare bescherming voor deuren

Een inbraak voorkomen begint bij de deur. Met de SecuStrip blijft het huis beschermd tegen ongewenste bezoekers. Deze stalen strip bestaande uit twee delen, wordt stevig bevestigd op zowel de deur als het kozijn. Dit sluit de naad af waardoor het onmogelijk wordt voor een inbreker om er een koevoet tussen te zetten, of de deur te flipperen. De kracht van de SecuStrip ligt in zijn eenvoud en robuustheid. Het vormt een ondoordringbare barrière die zowel voor- als achterdeuren optimaal beveiligt. Met een SecuStrip op je deur kiest een inbreker gegarandeerd een ander doelwit.

SecuBar: veilig ventileren

Ventilatie is belangrijk, maar veiligheid nog meer. De SecuBar biedt de perfecte oplossing voor het veilig ventileren van de woning. Deze stevige stalen bar beschermt bovenlichten en zorgt ervoor dat ramen open kunnen staan zonder risico. De zichtbare aanwezigheid van de SecuBar heeft een afschrikkende werking op inbrekers, die al snel hun pogingen staken bij het zien van de bar.

SecuMax: bescherming tegen klimmen en inbraak

Inbrekers zoeken vaak naar gemakkelijke toegangswegen, zoals schuurtjes of regenpijpen. De SecuMax anti-klimstrip biedt een eenvoudige, maar doeltreffende oplossing tegen deze methoden. Deze strip is ontworpen om klimmen pijnlijk en moeilijk te maken, waardoor inbrekers ontmoedigd worden. Met scherpe punten zorgt de SecuMax anti-klimstrip ervoor dat inbrekers wel twee keer nadenken voordat ze een poging wagen. Bovendien biedt de SecuMax reeks extra beveiliging voor ramen. Het SecuMax raamslot, officieel getest door SKG en goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit slot zorgt ervoor dat ramen niet zomaar opengebroken kunnen worden.

Garagedeurbeveiliging: beveilig de garage en woning

De garage wordt vaak over het hoofd gezien als het gaat om huisbeveiliging, maar bevat waardevolle spullen en biedt een gemakkelijke toegang tot de woning. Het beveiligen van de garagedeur is daarom essentieel. Voor elke soort garagedeur is er een passende beveiligingsoplossing beschikbaar. Of het nu gaat om een kanteldeur, een roldeur of een zijwaartse schuifdeur, er is altijd een manier om de beveiliging te verbeteren. Door te kiezen voor hoogwaardige garagedeurbeveiliging, wordt ervoor gezorgd dat de garage en daarmee de gehele woning beter beschermd is tegen inbraak. Bekijk het assortiment garagedeurbeveiliging en kies de oplossing die het beste bij jouw specifieke situatie past.


Geniet van de vakantie met de zekerheid dat je huis en bezittingen goed beveiligd zijn. Met deze maatregelen kan je met een gerust hart vertrekken op vakantie, wetende dat alles is gedaan om het huis veilig achter te laten.

Gerelateerde blogs

Secu blog 8 tips om een inbraak via je achter of voordeur te voorkomen

Anti-inbraakstrips


De waarde van spullen in schuurtjes en bergingen lopen snel op naar duizenden euro’s. Vervoersmiddelen zoals elektrische fietsen, brommers, motoren, scooters, en fietsen worden er gestald. Ook ligt er altijd gereedschap in....



Secu blog 8 tips om een inbraak via je achter of voordeur te voorkomen

Anti-inbraakstrips


Bij inbraakbeveiliging zult u misschien als eerste denken aan goede sloten maar eigenlijk begint beveiliging al buiten. Hieronder vindt u tips wat u kunt doen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken.