Veilig ventileren

ventileren wordt toegevoegd aan basisregels tegen corona


ventileren is van groot belang maar geef inbrekers geen kans!

In het onderzoek van de Universiteit van Amsterdam, de Cardiologie Centra Nederland en het Amsterdam UMC na onderzoek met laserlichttechnieken is aangetoond dat in een kamer waarin een raam en een deur openstonden, het aantal hoestdruppeltjes het snelst verminderden.


Maar nu de inbraakcijfers weer toenemen wil je geen vrije doorgang creëren voor inbrekers.

Hieronder geven wij u oplossingen hoe u veilig kunt ventileren.

SecuMax Kierstandhouder

Door het monteren van de kierstandhouder op de voor- of achterdeur maakt u het mogelijk de deur veilig op een kier te zetten zonder dat mensen van buitenaf de deur verder open kunnen duwen. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt praten met iemand die aanbelt. Bijkomend voordeel is dat de deur een stukje open kan, waardoor veilig ventileren mogelijk is.


De kierstandhouder is er voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. Tevens is er een speciale uithouder verkrijgbaar.

barrierestang


Barrière-stangen

Als er één product is waarmee je veilig kunt ventileren, dan is het wel een SecuBar barrière-stang. Het bovenlichtje kan dag en nacht open blijven staan om te ventileren. En dat terwijl het raam voldoet aan de eisen van het PKVW en SKG. Door die kleine opening komt geen inbreker meer binnen. Een veilig idee!


Secu heeft een uitgebreide serie stangen in wit staal en RVS, montage in de dag, op de dag, in hout en zelfs kunststof.


Raambegrenzer Flex

Pas op op hoger gelegen verdiepingen dat kinderen en huisdieren het raam niet zelf verder open kunnen maken met alle gevolgen van dien. 

Plaats de de SecuMax Raambegrenzer Flex, de kindveilige raamsluiting op ramen (binnen- en buitendraaiend) en balkondeuren. 


Ook toepasbaar in situaties waar volledige opening van de ramen niet gewenst is, zoals hotels, zorginstellingen etc. 


barrierestang


SecuMax Afsluitbare Raamuitzetter

Ventileren wordt toegevoegd aan basisregels tegen corona.


Maar hoe zorg je ervoor dat inbrekers buiten blijven? 


Plaats SecuMax raamuitzetters op uw ramen. Nu is het raam op 3 verschillende standen te zetten maar van buitenaf is het raam niet te openen en kunnen ze dus niet naar binnen. 


Geschikt voor naar binnen- en buitendraaiende ramen en zowel links als rechts toepasbaar.

SecuBar Schuifpuibeveiliging Plus

De SecuBar Schuifpui Plus beveiligt schuifpuien, is uitschuifbaar en praktisch in gebruik. Hij heeft tevens een ventilatiestand die de mogelijkheid geeft de schuifpui iets te openen en dan te vergrendelen. 


Zo kan de kamer veilig geventileerd worden.


Het is vrij eenvoudig de producten te monteren. Mocht je toch hulp nodig hebben, zoek dan naar een verkooppunt met montage service bij jou in de buurt