Beveilig schuur, berging en kelderbox!

Ruim 70% van de schuurtjes en kelderboxen is slecht beveiligd


Eenvoudig inbreken 

Hoe goed is jouw schuur of kelderbox beveiligd? Staat jouw dure e-bike in het tuinhuisje? Waardevol gereedschap in de schuur? Inbrekers nemen hier ook graag een kijkje, want een gemakkelijke buit gaan ze niet uit de weg. 


Maar liefst 70% van de schuurtjes en kelderboxen zijn slecht beveiligd. Dit terwijl de gemiddelde waarde bijna €2.500​ is. Zorg voor goede beveiliging dus!


Maar al te vaak denken mensen ten onrechte dat een stevig slot wel voldoende zal zijn om een inbreker tegen te houden. Stichting Nationale Inbraak Preventie Weken adviseert mensen met schuurtjes en bergingen onder woonflats te voorzien van goede sloten en anti-inbraakstrips. Daarnaast zijn tal van andere oplossingen om de schuur, kelderbox of berging te beschermen. 

Anti-inbraakstrips

Het gebeurt aan de lopende band: inbrekers die zonder breekijzer of ander grof geschut proberen binnen te komen, maar simpelweg met een bankpasje zo binnen staan. Om dit te voorkomen kunt u anti-inbraakstrips plaatsen.


De SecuStrip Basic is gemaakt voor zowel naar binnen- en buitendraaiende deuren en bestaat uit 2 stalen profielen voor deur en kozijn. Bij het sluiten van de deur grijpen ze in elkaar en vormen zo een ijzersterke barrière tegen inbraak

Ideaal voor het beveiligen voor schuurtjes en kelderboxen!

barrierestang


Barrière-stangen

Veel bergingboxen hebben een klein raampje. Zo eentje die makkelijk in te slaan is en waar de inbreker makkelijk doorheen kruipt.


De praktijk wijst uit dat barrière-stangen heel preventief werken.

Ze zijn van buitenaf goed zichtbaar. Een inbreker probeert niet eens meer binnen te dringen.


Anti-klimstrips

Wil je ervoor zorgen dat de inbreker niet eenvoudig via de schuur verder het huis op klimt? Denk dan eens aan anti-klimbeveiliging.


Monteer het op de schutting, muurtjes en daken rondom het huis. Dat werkt zeer zeker preventief en maakt het weer iets moeilijker voor een inbreker. Kiest hij minder snel jouw huis!

Hulp nodig bij monteren?

Het is vrij eenvoudig de producten te monteren. Mocht je toch hulp nodig hebben, zoek dan naar een verkooppunt met montage service bij jou in de buurt