Beveilig je schuifpui en schuifraam met SecuBar

Houd inbrekers buiten de deur

Schuifpuien en schuiframen bieden veel licht en frisse lucht

Maar ze zijn een regelrechte uitnodiging voor inbrekers. Schuifpuien worden simpelweg met een koevoet opengebroken. Heeft u een langwerpige stok in de schuifpui of uw schuifraam liggen? Die wippen ze er van buitenaf uit, dat gaat makkelijker en sneller dan u denkt. Beveilig uw schuifpui en schuifraam daarom met een SecuBar.


Slimline balkslot met vergrendeling - SecuBar Basic

De SecuBar Basic is een Slimline balkslot met geïntegreerde vergrendeling en toepasbaar voor het blokkeren van een Schuifpui of Schuifraam. De breedte is slechts 20mm: hij past dus bijna altijd. Leverbaar in 3 afmetingen.


Uitschuifbaar balkslot met vergrendeling – SecuBar Plus

De SecuBar Schuifpui Plus beveiligt schuifpuien, is uitschuifbaar en is praktisch in gebruik. Heeft ook de mogelijkheid de schuifpui iets te openen en dan te vergrendelen. Zo kan de kamer veilig ventileren. Geschikt voor schuifpuien van hout, aluminium en kunststof.

TIP: Schuifpuien worden meestal van buitenaf opengebroken met een schroevendraaier of koevoet

SecuBar biedt allerlei oplossingen om dit te voorkomen, maar vergeet ook de SecuStrip niet. Die wordt aan de buitenzijde op de schuifpui gemonteerd en voorkomt inbraak en inbraakschade aan uw kostbare schuifpui.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Vrijwel alle SecuBars voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen/PKVW. Dat is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. 


Een inbreker heeft veel langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd met PKVW goedgekeurde producten. De kans op een geslaagde inbraak neemt af tot wel 90%!