SecuBar lichtkoepelbeveiliging 

Het anti-inbraakrooster voor veilige lichtkoepels 

Lichtkoepels zijn fijn omdat ze zoveel extra licht in het interieur geven

De versies die open kunnen brengen ook frisse lucht en dat is weer goed voor onze gezondheid. Maar wist u dat lichtkoepels zeer gewild zijn bij inbrekers? Dat is niet zo vreemd, want meestal is het opendraaien van enkele schroeven voldoende om binnen te komen! Voor woonhuizen, praktijkruimtes en bedrijven is het daarom belangrijk lichtkoepels goed te beveiligen.

  


Voorkom inbraak


Een SecuBar Plus lichtkoepelbeveiliging werkt preventief omdat het van buitenaf goed zichtbaar is. 


Inbrekers proberen het niet eens meer. En mochten ze dat tóch doen, dan houden de ijzersterke stangen ze tegen. 


Het systeem bestaat uit een set van beugels en stangen, die inkortbaar zijn. De beveiliging kan zowel in als op de dag gemonteerd worden en past dus altijd.

Zorg voor gezond ventileren


Een goede ventilatie van uw huis is gezond en daarom erg belangrijk. De rijksoverheid raadt aan om vooral na het koken, douchen en slapen goed te ventileren. Dit om gezondheidsklachten zoals benauwdheid, hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn, uitdroging of chronische verkoudheid te voorkomen.

 

Maar als uw lichtkoepel open staat, is de kans op inbraak levensgroot. Met een SecuBar Plus lichtkoepel-beveiliging kunt u uw lichtkoepel dag en nacht open laten staan om te ventileren. Een veilig gevoel!

Politiekeurmerk Veilig Wonen


Alle SecuBar Fix 'n go voldoen aan het Politiekeurmerk VeiligWonen/PKVW. Dat is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid.

 

Een inbreker heeft veel langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd met PKVW goedgekeurde producten. De kans op een geslaagde inbraak neemt af tot wel 90%!