Secu Dealerpagina

Ondersteuning voor de verkoop  

Inhoudsopgave 

Navigeer snel verder op deze pagina door op een van de onderstaande onderwerpen te klikken


Secu helpt u graag

We zijn er trots op bekend te staan als een sterk klantgericht bedrijf. 

Altijd een veilig gevoel, dat is ons motto. 


Dat geldt voor de eindgebruiker, maar óók voor u als voorschrijver, verwerker, retailer, inkoper of adviseur. Door te werken met producten van Secu, kunt u er 100% op vertrouwen dat het goed zit op gebied van kwaliteit, service en ondersteuning. 


Secu - Wie zijn we?

Circa 30 jaar geleden zijn we gestart met één product: de SecuStrip anti-inbraakstrip. Door volop te investeren in nieuwe modellen en marketing & reclame, is SecuStrip inmiddels uitgegroeid tot een begrip.


Secu levert inmiddels oplossingen op het gebied van beveiliging, veiligheid en zorg. Hiermee zijn we completer dan fabrikanten met een focus op alleen beveiliging en spelen we in op de trend waarin alle mogelijke vormen van veiligheid belangrijk worden gevonden, zowel door voorschrijvers als consumenten.

POS Materiaal en uitleg Winkelconcepten

Point of Sale materiaalEen product uitleggen aan de hand van een verpakking is lastig. Niets werkt beter dan iets tastbaars. 


Daarom heeft Secu een aantal Point of Sale middelen ontwikkeld die helpen de producten beter ´aan de man´ te brengen. 


Winkelconcepten

Een sterke winkelpresentatie stimuleert de verkoop enorm. Secu biedt 2 standaard winkelconcepten op 1 en 2 meter wanden. Afhankelijk van de ruimte en wensen wordt één van deze concepten ingepast.


Plaats het concept van Secu naast andere aanbieders van beveiligingsproducten en uw assortiment is compleet. Het conceptmatig presenteren van beveiligingsproducten werkt! Dat ontdekken steeds meer winkelketens en winkeliers.Wilt u meer weten over onze producten? 


Download dan nu onze gratis brochures, folders en gidsen


Wilt u Secu dealer worden of heeft u nog vragen? 

Stuur dan een e-mail naar info@secu.nl.

Training en workshops


Secu heeft enorm veel ervaring en kennis op het gebied van beveiliging en- en om het huis.

We willen die kennis graag met u delen. Zo kunnen we samen met u een workshop organiseren voor uw bedrijf en/of team.

Meer weten? Bel met de marketingafdeling van Secu (0252-620901) of stuur een e-mail naar marketing@secu.nl

Gratis

Wilt u ook uw omzet verhogen met Secu producten? 


Download dan nu ons GRATIS whitepaperWilt u meer weten over onze producten? 


Download dan nu onze gratis brochures, folders en gidsen


Wilt u Secu dealer worden of heeft u nog vragen? 

Stuur dan een e-mail naar info@secu.nl.

Training en workshops


Secu heeft enorm veel ervaring en kennis op het gebied van beveiliging en- en om het huis.

We willen die kennis graag met u delen. Zo kunnen we samen met u een workshop organiseren voor uw bedrijf en/of team.

Meer weten? Bel met de marketingafdeling van Secu (0252-620901) of stuur een e-mail naar marketing@secu.nl

Welke producten en diensten bieden wij aan?


SecuStrip: Voorkomt het openbreken van deuren


We zijn in 1987 gestart met de revolutionaire SecuStrip anti-inbraakstrip die sindsdien de beveiliging van buitendeuren in Nederland en daarbuiten veranderd heeft. Momenteel zijn er meer dan 1.000.000 SecuStrips verkocht.

SecuStrip is ijzersterk en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. 


SecuBar: Raambeveiliging

SecuBar is een uitgebreid programma beveiligingsproducten voor zowel kleine als grote ramen. Beveilig bovenlichtjes, valramen, schuifpuien en lichtkoepels. Vrijwel alle modellen zijn eenvoudig te monteren en pasklaar.


De praktijk wijst uit dat barrière-stangen heel preventief werken. Ze zijn van buitenaf goed zichtbaar. Een inbreker probeert niet eens meer binnen te dringen. Een ander praktisch gemak is dat het raam dag en nacht open kan blijven staan om te ventileren. Een veilig idee!


SecuMax: Beveiligings-producten

Deze uitgekiende productgroep is een verzameling van anti-inbraak oplossingen voor deuren, de brievenbus, garagedeuren, muren, (dak-)ramen, schuiframen en schuifpuien. 


SecuMax beveiligingsproducten bieden maximale bescherming tegen inbraak. Voordelige, onopvallende oplossingen die vriendelijk ogen, maar zeer effectief werken!


SecuGuard: Doorvalbeveiliging

Je kunt je eigenlijk niet voorstellen, maar jaarlijks vallen tientallen (klein) volwassenen uit het raam. Dit blijkt uit een officieel onderzoek door Consument en Veiligheid dat Secu heeft laten uitvoeren. 


De meeste slachtoffers hebben ernstige verwondingen of overleven de val niet. De redenen zijn heel verschillend: uitglijden, was ophangen en evenwicht verliezen of een boek lezen in het kozijn. Ongelukken kunnen worden voorkomen door toepassing van een zogenaamde doorvalbeveiliging, een stang die muurvast in het raam geplaatst wordt.


SecuPost: Voorkom wildparkeren en ramkraken

Het SecuPost programma biedt oplossingen tegen wildparkeren, ramkraken en zelfs terreur-aanslagen.Het gaat om zuilen die ofwel permanent zichtbaar zijn (statisch), ofwel in de grond kunnen wegzakken (telescopisch) ofwel verwijderbaar zijn.


Onze producten worden verkocht bij bouwgroothandels, DHZ zaken, sleutelspecialisten en beveiligingsbedrijven.  Ze worden toegepast door consumenten, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en andere verwerkers in heel Nederland.


Wilt u Secu dealer worden of heeft u nog vragen? 

Stuur dan een e-mail naar info@secu.nl.

Download alle productfoto's, sfeerbeelden en artikelinformatie

Om Secu zo aantrekkelijk mogelijk aan te prijzen investeren wij geregeld in nieuwe fotoshoots en goede commerciële productomschrijvingen en complete productinformatie.


In onze online beeldbank kunt u de meest recente productfoto's en sfeerbeelden vinden. U kunt deze vervolgens direct downloaden en gebruiken om Secu te promoten via uw eigen marketingkanalen. 


Wij werken samen met: GS1, EZ-Base en IJzersterk. 

Geïnteresseerd in SecuCare?

Nieuw: Blackline assortiment

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!