Anti-klimstrips

Houd inbrekers op afstand

Uw huis beveiligen begint eigenlijk al in de tuin

Heeft u een tuin met een hek, een opklimbaar schuurtje of dak of misschien een regenpijp? Bedenk dan dan inbrekers heel inventief zijn en makkelijk ergens op en overheen zullen klimmen om in te kunnen breken. 


Zorg ervoor dat u de inbreker al meteen de pas afsnijdt. Dat doet u met de SecuMax anti-klimoplossingen. 

Beveilig tuinhek, regenpijp, poort en dak

De anti-klimstrips bevestigt u bijvoorbeeld op het tuinhek of poort. Hierdoor kan de inbreker uw tuin niet meer in. De strips werken enorm preventief, dus de meeste inbrekers zullen het niet wagen om over de scherpe punten heen te klimmen.


Degene die het wel proberen wacht een pijnlijke confrontatie…

Er zijn verschillende modellen, voor iedere situatie is een pasklare oplossing!

Kunststof anti-klimstrips

De SecuMax kunststof anti-klimstrips hebben vlijmscherpe en harde punten. Op een dakrand geplaatst zetten ze inbrekers zeker buiten spel. Bevestigen is een makkie want ze kunnen geschroefd, gespijkerd of verlijmd worden met de ondergrond.


De kunststof strips zijn ook te buigen. Zo kunt u ze vouwen zodat ze de punten aan weerszijden van de schutting zichtbaar zijn. Ook ideaal om om een ronde regenpijp heen te plaatsen om opklimmen te voorkomen.


SecuMax Anti-Klimstrip Pro

Naast de normale platte kunststof anti-klimstrips is er ook de SecuMax Anti-Klimstrip Pro. Deze strip is gemaakt met glasvezel versterkt nylon en heeft extra scherpe punten. 


Niet alleen dat is uniek, door twee van deze anti-klimstrips tegen elkaar te zetten creëer je een roller. De vlijmscherpe punten steken dan alle kanten op en wanneer ze toch proberen hem vast te pakken draait hij weg. Ideaal voor op tuinhekken en dakranden! Nu waagt geen enkele inbreker meer om hier over heen te proberen komen! 


Stalen anti-klimstrips

Nieuw zijn de SecuMax stalen anti-klimstrips in 3 verschillende varianten: vlak, 15 graden en 90 graden, voor iedere situatie de juiste oplossing. Deze zijn vervaardigd van roestwerend gegalvaniseerd staal en dus letterlijk ijzersterk. De strips hebben solide punten en zijn leverbaar op inkortbare lengtes van 100 cm. Plaats meerdere strips naast elkaar om een dakrand te beveiligen tegen opklimmen. 


Deze serie anti-klimstrips zijn nu, net als de kunststof variant, ook leverbaar in trendy zwart. Zo kleuren de strips mooi bij het zwarte houtwerk van bijvoorbeeld uw kozijnen of tuinhek.