Dakraam beveiligen tegen inbraak

Het lijkt zo ver weg...

Was het dakraam op slot of niet? 

Dat was de vraag in een geschil tussen verzekeraar en een klant die thuis bestolen werd van drie dure horloges. Het dakraam stond op een kier waardoor de inbreker naar binnen gekomen is. Hiermee zijn dus niet voldoende voorzorgsmaatregelen genomen om de schade te voorkomen. De verzekeraar hoefde daarom niet uit te betalen.


Onthoud inbrekers hebben maar 15 cm nodig om binnen te komen. Met onderstaande oplossingen kunt u veilig ventileren zonder dat inbrekers in uw huis staan!

SecuMax Raamslot 806

Met SecuMax Raamslot 806 kun je een raam vergrendelen. Door de smalle bevestiging kun je het slot op ieder gewenst punt plaatsen van het raam. Door hem verder naar boven te plaatsen kunt u een afsluitbare ventilatieruimte voor uw dakraam creëren.


SecuMax Raambegrenzer Flex

Op hoger gelegen verdiepingen waar ook kinderen en huisdieren komen is het sowieso verstandig om een beveiliging op het raam te zetten zodat ze het raam niet zelf verder open kunnen maken met alle gevolgen van dien.


Bijkomend voordeel is dat het raam ook niet van buitenaf te openen is. De SecuMax Raambegrenzer Flex, raamsluiting die past op alle ramen (kiep, binnen- en buitendraaiend) .


SecuBar Schuifpuibeveiliging Basic

U zult wel denken wat doet een schuifpuibeveiliging hier tussen maar door dit slimline balkslot een stukje van de bovenkant te plaatsen kan het raam wel open om te luchten maar niet verder opengeduwd worden. 


Wilt u het raam verder open zetten dan kunt u door middel van de meegeleverde sleutel de balk makkelijk verwijderen en weer terug plaatsen.

Gratis e-book

8 tips om uw voordeur extra te beveiligen tegen inbrekers

Inbrekers komen in veel gevallen nog steeds gewoon via de voordeur. De koevoet blijft een favoriete klassieke inbraakmethode, maar er zijn tal van andere technieken die inbrekers toepassen.

In het gratis e-book geven wij u handige tips om uw voordeur extra te beveiligen.