Waar kan ik Secu producten kopen?

Een groot deel van ons assortiment kun je via deze website bestellen bij een van onze retailers. Via de productpagina's word je direct doorverwezen naar webshop pagina's van diverse bouwmarkten. Zo plaats je direct je bestelling bij een vertrouwde leverancier!

Koop je liever in een winkel? Dan kun je het beste even kijken bij onze verkooppunten. Daar vind je doe-het-zelf winkels, sleutelspecialisten en beveiligingsbedrijven. Voor de professional staan er ook ijzerwarenspecialisten tussen. Sommige bedrijven kunnen de producten ook voor je monteren. Neem altijd even vooraf contact op om te vragen of ze dat doen.


Kan ik mijn bestelling retourneren?  

Informeer naar de retour voorwaarden bij de winkel waar de aankoop gedaan is.

Hoe lang heb ik garantie op mijn artikelen?

Dat is per product verschillend. Je krijgt minimaal 2 jaar garantie, maar op sommige producten geven wij 5 jaar garantie. Op de productpagina onder de kop "Specificaties" kun je zien hoe lang de garantie is voor dat specifieke product.

Mijn product is verkeerd / heeft een defect / mist onderdelen. Wat kan ik doen?

Oei! Dat is vervelend. Neem aub contact op met onze klantenservice via info@secu.nl, dan zorgen wij dat het probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. 

Kan ik de producten bij Secu zelf ophalen?

Nee dat is helaas niet mogelijk.

Wat zijn RAL Kleuren?

Er zijn producten die gemaakt zijn van verzinkt staal met een uitstekende roest wering. Over het staal wordt een poeder aangebracht (het epoxeren), dat wordt 'gebakken' in een oven. Zo ontstaat een harde kleurlaag. Bijvoorbeeld, wij leveren de strips in 3 standaard kleuren: wit (RAL9010), bruin (RAL8014) en zwartgrijs fijnstructuur (RAL7021). Er zijn zo'n 60 andere kleuren op maat leverbaar. 

Wat is SKG?

SKG is een keurmerk het staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.


Wat is het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk, een gedegen en bewezen kennis van de veiligheid in en om een woonhuis. Het voorziet jouw woning van gecertificeerde beveiligingsproducten. Een beveiligingsbedrijf krijgt niet zomaar het predicaat PKVW-bedrijf. Het bedrijf moet voldoen aan de eisen die het Politiekeurmerk stelt.


Politiekeurmerk

Wat is terugligging?

Wanneer u een SecuStrip wilt monteren, op een naar buitendraaiende achterdeur is het mogelijk dat u rekening moet houden met een terugligging (deur ligt dan dieper t.o.v. het kozijn). Deze terugligging dient u op te meten om te weten welk model SecuStrip u kunt aanschaffen.

Zie ter verduidelijking onderstaande afbeeldingen:

                 

Wat is het verschil tussen in en op de dag?

We spreken van ‘in de dag’ montage wanneer bijvoorbeeld de SecuBar ín het kozijn wordt bevestigd en van ‘op de dag’ montage wanneer

de SecuBar óp het kozijn wordt bevestigd.