Meest gestelde vragen

Waar kan ik Secu producten kopen?

Een groot deel van ons assortiment kun je gewoon op deze website bestellen Wij zorgen er voor dat de producten netjes bij je thuis worden bezorgd. En ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je bestelling annuleren en komen wij de producten weer bij je ophalen.

Koop je liever in een winkel? Dan kun je het beste even kijken op onze verkooppunten. Daar vind je doe-het-zelf winkels, sleutelspecialisten en beveiligingsbedrijven. Voor de professional staan er ook ijzerwarenspecialisten tussen. Sommige bedrijven kunnen de producten ook voor je monteren. Neem altijd even vooraf contact op om te vragen of ze dat doen.

Hoe kan ik betalen?

Dat is heel eenvoudig! je kunt gewoon betalen met iDEAL. Betaal je liever met een credit card? Dat kan ook, wij accepteren MasterCard, Visa en Meastro.

Hoe werkt de bezorging?

Nou eigenlijk heel makkelijk! Als je voor 15:00 bestelt, zorgen wij er voor dat je bestelling de volgende dag geleverd wordt (alleen op werkdagen). Anders is het een dag later. Ben je niet thuis? Dan krijg je een kaartje in de brievenbus om een afspraak te maken voor de aflevering. En dat voor maar €6,95!

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Jazeker! Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling retourneren ongeacht de reden. Na annulering wordt de bestelling binnen 14 dagen bij je opgehaald! U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit moet je doen:

  1. Download het retourformulier uit de email die je hebt gekregen toen je bestelling verzonden werd.
  2. Vul het formulier in.
  3. Verpak jouw producten in de originele verpakking en een goede transportverpakking (dat mag de originele transportverpakking zijn).
  4. Neem contact op met onze klantenservice om een afhaalopdracht te plannen via info@secu.nl.
  5. De kosten voor een retourzending zijn 6,95 euro. Die moeten wij helaas aan jou doorrekenen.

Kan ik ook in het buitenland laten leveren?

Nee, dat is nu helaas nog niet mogelijk.

Hoe lang heb ik garantie op mijn artikelen?

Dat is per product verschillend. Je krijgt minimaal 2 jaar garantie, maar op sommige producten geven wij 5 jaar garantie. Op de productpagina onder de kop "Specificaties" kun je zien hoe lang de garantie is voor dat specifieke product.

Mijn product is verkeerd / heeft een defect / mist onderdelen. Wat kan ik doen?

Oei! Dat is vervelend. Neem aub contact op met onze klantenservice via info@secu.nl, dan zorgen wij dat het probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. 

Kan ik de producten bij Secu zelf ophalen?

Nee dat is helaas niet mogelijk.

Waar is mijn bestelling?

Op het moment dat de bestelling bij ons vertrekt, krijg je een email met een trackingcode erin. Daar kun je precies zien wat de status van je bestelling is.

Wat zijn RAL Kleuren?

Er zijn producten die gemaakt zijn van verzinkt staal met een uitstekende roest wering. Over het staal wordt een poeder aangebracht (het epoxeren), dat wordt 'gebakken' in een oven. Zo ontstaat een harde kleurlaag. Bijvoorbeeld, wij leveren de strips in 3 standaard kleuren: wit (RAL9010), bruin (RAL8014) en zwartgrijs fijnstructuur (RAL7021). Er zijn zo'n 60 kleuren leverbaar. 

Wat is SKG?

SKG is een keurmerk het staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

Afbeeldingsresultaat voor skg keurmerk

Wat is de politiekeurmerk veilig wonen?

Politiekeurmerk veilig wonen (PKVW) is een keurmerk, een gedegen en bewezen kennis van de veiligheid in en om een woonhuis. Het voorziet jouw woning van gecertificeerde beveiligingsproducten. Een beveiligingsbedrijf krijgt niet zomaar het predicaat PKVW-bedrijf. Het bedrijf moet voldoen aan de eisen die het Politiekeurmerk stelt.

Politiekeurmerk

Wat is terugligging?

Wanneer u een SecuStrip wilt monteren, op een naar buitendraaiende achterdeur is het mogelijk dat u rekening moet houden met een terugligging (deur ligt dan dieper t.o.v. het kozijn). Deze terugligging dient u op te meten om te weten welk model SecuStrip u kunt aanschaffen.

Zie ter verduidelijking onderstaande afbeeldingen: