Voordeur beveiligen tegen inbraak

Even met de deur in huis vallen...

Voordeur is populair bij inbrekers

Als het gaat om inbraak in de woning is de voordeur zeer populair bij inbrekers, 32% van alle inbraken gaan via de voordeur. Logisch: iedere woning heeft een voordeur. Iedereen is daar welkom, maar inbrekers hou je liefst buiten de deur.


Secu heeft allerlei slimme en betaalbare oplossingen om de voordeur van je huis of appartement beter te beveiligen tegen inbraak. We zetten ze hieronder op een rijtje.SecuStrip Plus - de bestverkochte anti-inbraakstrip

De meeste inbrekers wrikken met een schroevendraaier of koevoet tussen de voordeur en het kozijn. Zo weten ze in een mum van tijd de voordeur open te breken. Het plaatsen van goede sloten is hierbij niet voldoende, hiermee schrik je inbrekers niet af. 


Wat dat wel doet, is het plaatsen van een SecuStrip anti-inbraakstrip. Dit zijn ijzersterke anti-inbraakprofielen die heel preventief werken én inbrekers tot 11 minuten buitenhouden. 


TIP: Bent u benieuwd welke type anti-inbraakstrip geschikt is voor uw woning? Maak dan gebruik van de handige SecuStrip keuzehulpKierstandhouder: eerst veilig kijken wie er voor de deur staat

Een kierstandhouder wordt op de voor- of achterdeur gemonteerd. Hiermee kan de deur op een kier opengezet worden om veilig te praten met een vreemde die voor de deur staat. 


De goedgekeurde kierstandhouder voorkomt dat iemand met geweld de deur kan openduwen. Een veilig gevoel!

Oplossingen voor de brievenbus 

Inbrekers kunnen met bijvoorbeeld een kledinghangertje of ijzerdraadje van buitenaf de slothaak opentrekken of zelfs de sleutel manipuleren. Zo zijn ze in een oogwenk binnen. 


Sluit de deur altijd af op het nachtslot en plaats een SecuMax brievenbusbeveiliging. Die zijn er in een standaarduitvoering en een Plus uitvoering, die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG®V. 


Als alternatief is er de SecuMax Postvanger die openhengelen voorkomt en ook de post voor u opvangt. Nooit meer bukken!


Brievenbusklep-beveiliging Plus


De SecuMax Brievenbusklep-beveiliging vergrendelt uw brievenbusklep. Voorkom vuurwerk door uw brievenbus rond oud en nieuw of opstapeling van post bij leegstaande woningen en bedrijven. 


Geschikt voor alle soorten brievenbuskleppen en zowel voor binnen- als naar buiten draaiende kleppen te gebruiken.


SecuMax anti-manipulatieplaat

Steeds meer woningen beschikken over een zogenaamde ‘draaiknopcilinder’, een draaiknop aan de binnenzijde van de woning in plaats van een sleutel. Wel zo veilig in geval van brand. 


Inbrekers weten hier echter wel raad mee! Ze boren een gaatje naast het slot en weten met een ijzerdraadje de draaiknop te bedienen. Het is zo een fluitje van een cent om binnen te komen. 


De anti-manipulatieplaat voorkomt deze brutale manier van inbraak.

Gratis e-book

8 tips om uw voordeur extra te beveiligen tegen inbrekers

Inbrekers komen in veel gevallen nog steeds gewoon via de voordeur. De koevoet blijft een favoriete klassieke inbraakmethode, maar er zijn tal van andere technieken die inbrekers toepassen.

In het gratis e-book geven wij u handige tips om uw voordeur extra te beveiligen.