Garagedeur extra beveiligen

Garages zijn populair bij het dievengilde

Logisch, want we slaan daar steeds meer dure spullen op. Denk aan elektrische fietsen, scooters, duur gereedschap, scootmobielen en dergelijke. 


De beveiliging ervan blijkt in de praktijk zeer slecht te zijn. De meeste garagedeuren wip je in een oogwenk open. Daarom is het verstandig ook uw garagedeur goed te beveiligen. 


De politie weet dat inbrekers al in 30 seconden binnen kunnen zijn. Ze gebruiken een schroevendraaier en koevoet om tussen de garagedeur open te wrikken. Het plaatsen van goede garagedeur sloten is daarom belangrijk.


Er zijn verschillende oplossingen om uw garagedeur extra te beveiligen. Afhankelijk van de garagedeur situatie ziet u hieronder de bijpassende oplossing.

  


De Basic: eenvoudig, voordelig en voor kanteldeuren

De SecuMax Basic is geschikt voor garagekanteldeuren (niet voor boxdeuren).

De Basic is een stang die in de rails van de garagedeur wordt vergrendeld door middel van een slot. Op die manier worden de loopwielen in de rails geblokkeerd. Geen breekijzer die dat nog open krijgt. De Basic is een eenvoudige, voordelige oplossing. 


Beveilig de garagedeur met het oplegslot universeel

Het SecuMax garagedeuroplegslot universeel wordt aan de binnenzijde van de garagedeur gemonteerd. Ook te gebruiken om loopdeuren in sectionaaldeuren te beveiligen.


Het slot wordt vanaf de binnen en buitenzijde bediend met een penslot en is dus ook geschikt voor garageboxen. Het oplegslot is van buitenaf volledig onzichtbaar en geschikt voor stalen kanteldeuren, houten kanteldeuren, sectionaaldeuren en loopdeuren in sectionaaldeuren. 


Dé oplossing voor sectionaaldeuren


Deze beveiliging is speciaal ontwikkeld voor sectionale garagedeuren (horizontale scharnierende delen). 


Het slot wordt aan één zijde van de garagedeur gemonteerd en bediend door middel van een europrofielcilinder (dat is eenzelfde soort sleutel als op uw andere deuren). Het slot is geschikt voor zowel inpandige garagedeuren als garageboxen.