Raamsloten en raamuitzetters


Maximale veiligheid op ramen met SecuMax 

Een veelgebruikte manier van inbraak is het openbreken van ramen

Inbrekers gebruiken hiervoor een schroevendraaier of koevoet. Ook populair: gaatjes boren. Hier worden gaatjes in het raam geboord en de bestaande raamuitzetter wordt van buitenaf geopend. Geen nood, want met de sloten en raamuitzetters van SecuMax beveiligt u het raam maximaal! We zetten de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje.


Raamgrendel Afsluitbaar SecuMax 832 voorkomt inbraak via draai- en kiepramen

Heeft u een draai/kiepraam? Tien tegen één dat de beveiliging ervan te wensen overlaat. Een normaal bijzetslot past niet door de aparte raam-constructie. Speciaal voor dit soort 'lastige' ramen is de SecuMax raamgrendel. Hiermee beveiligt u deze ramen in een handomdraai tegen inbraak!

 SecuMax Raambegrenzer Flex maakt veilig ventileren mogelijk

De SecuMax Raambegrenzer Flex is een kindveiligeraamsluiting voor ramen (binnen en buitendraaiend) en balkondeuren. Maakt veilig ventileren mogelijk en zorgt dat kinderen een raam niet volledig zelf kunnen openen.


Ook toepasbaar in situaties waar volledige opening van de ramen niet gewenst is, zoals hotels, zorginstellingen etc.

SecuMax Raamslot 806

De SecuMax 806 is een ideaal slot voor als u liever een minder opvallende beveiliging wilt. Dit raamslot is smal en past daardoor bijna altijd - ook op smalle houten, aluminium en kunststof kozijnen.SecuMax Raamuitzetters (720 en & 721) voor zowel binnen als buitendraaiende ramen

Met de SecuMax afsluitbare raamuitzetter kunt u veilig ventileren en hij maakt het mogelijk om het raam op 3 standen open te zetten. Geschikt voor naar binnen (721) - en buitendraaiende ramen (720), zowel links als rechts toepasbaar en leverbaar in wit en trendy zwart.