SecuBar Siertralie Deco voor inbraakgevoelige glasdelen 

De oplossing tegen inbraak door glas

Inbraak door glas

Rinkedekinkel…een ruit die breekt. Normaal gesproken al niet leuk, maar helemaal niet als het om een inbraak gaat. Toch kiezen steeds meer inbrekers voor deze manier van inbraak. Ze gooien een steen door de ruiten van voor- of achterdeuren en zijn in een mum van tijd binnen. 


Omdat inbraken tegenwoordig vaak overdag plaatsvinden, slaat niemand acht op het glasgerinkel met alle gevolgen van dien! Gelukkig zijn er de SecuBar Deco siertralies.


Sierglas raambeveiliging voorkomt inbraak door glas

Voorkom dat inbrekers door glaspanelen in voor- en achterdeuren en zijlichten inbreken. Beveilig het glas permanent met de siertralies SecuBar Deco. 


Deze hebben een eigentijdse vormgeving en passen dus in ieder interieur. De siertralies zijn verkrijgbaar in wit en zwart en zijn qua maatvoering afgestemd op glaspanelen in de deur en zijlichten. De Deco’s zijn eenvoudig te monteren aan de binnenzijde.

 

Raam preventief beveiligen

Het voordeel van het toepassen van de siertralies is dat ze preventief werken. Inbrekers zien het van buitenaf zitten en weten dat het geen zin heeft om via het glas in te breken. Ze proberen het daarom niet meer. En mochten ze dat tóch doen, weet dan dat de SecuBar Deco zo stevig is, dat ze er niet doorheen komen. Een veilig gevoel!