SecuStrip anti-inbraakstrip voor ramen

De beste inbraakbeveiliging voor ramen

Als het gaat om inbraak in de woning zijn ramen zeer populair bij inbrekers

23% van alle inbraken gaan via ramen. De politie weet dat inbrekers al in 30 seconden binnen kunnen zijn. Ze gebruiken een schroevendraaier en koevoet om tussen het raam en het kozijn te wrikken en breken zo de boel open. Het plaatsen van goede raamsloten is hierbij niet voldoende; hiermee schrik je inbrekers niet af. 


Wat dat wel doet, is het plaatsen van een SecuStrip. Dit zijn ijzersterke anti-inbraakprofielen die heel preventief werken én inbrekers tot 11 minuten buiten houden. Meer uitleg over de SecuStrip vindt u op de Alles over SecuStrip* pagina.


Naar binnendraaiende ramen

Woont u in een galerijflat, dan is het (keuken)raam altijd naar binnen draaiend. Kies dan een SecuStrip voor naar binnen draaiende ramen. Controleer voor aanschaf of de SecuStrip past op het profiel van uw raam en raamkozijn (zie afbeelding). 


De SecuStrip voor naar binnen draaiende ramen wordt geleverd op de standaard raamlengte van 150 cm, maar kan ook ingekort worden als dat nodig is.Naar buitendraaiend ramen 

De meeste ramen draaien naar buiten open. Is dat ook uw situatie, kies dan een SecuStrip voor naar buitendraaiende ramen. Meet voor aanschaf de terugligging op en selecteer de bijpassende anti-inbraakstrip. Extra uitleg over terugligging vindt u op de pagina meest gestelde vragen.

De anti-inbraakstrip wordt geleverd op de standaard raamlengte van 150 cm, maar kan ook ingekort worden als dat nodig is.