SecuBar

barrière-stangen 

De oplossing om inbraak te voorkomen én veilig te ventileren.

Toepassing: bovenlichten/klapramen en valramenInbraak bij bovenlichten

Bovenlichten zijn meestal zo’n 30cm hoog en worden geopend en gesloten met een raamuitzetter. Het is niet voor te stellen, maar deze kleine opening is voor veel inbrekers al genoeg ruimte om in te breken. 


Handige inbrekers breken het raam in enkele seconden open en wurmen zich naar binnen. 

Niet voor niets adviseert de politie bovenlichtjes goed te beveiligen. 


Voorkom inbraak

De praktijk wijst uit dat barrière-stangen heel preventief werken. Ze zijn van buitenaf goed zichtbaar. Een inbreker probeert niet eens meer binnen te dringen. 


Een ander praktisch gemak is dat in tegenstelling tot sloten op het raam is dat u met een SecuBar barrière-stang geen sleutels nodig heeft en u het raam niet steeds op slot hoeft te doen.

barrierestang

Zorg voor gezond ventileren

Een goede ventilatie van uw huis is gezond en daarom erg belangrijk. De rijksoverheid raadt aan om vooral na het koken, douchen en slapen goed te ventileren. Dit om gezondheidsklachten zoals: benauwdheid, hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn, uitdroging of chronische verkoudheid te voorkomen.


Klapramen zijn daarbij ideale ramen om even open te zetten om even te luchten. Met een SecuBar barrière-stang kunt u het klapraam dag en nacht open kunt laten staan zonder dat u bang hoeft te zijn voor inbraak.  Dag en nacht, een veilig gevoel.  

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Vrijwel alle SecuBars voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen/PKVW. Dat is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. 

Een inbreker heeft veel langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd met PKVW goedgekeurde producten. De kans op een geslaagde inbraak neemt af tot wel 90%!


Meer informatie

Welke SecuBar moet ik kiezen? 

Secu levert al 30 jaar barrière-stangen en is marktleider en expert op dit gebied. Wij hebben diverse soorten stangen in allerlei soorten, kleuren en maten. Gebruik de handige filters op de productpagina’s of neem contact met ons op. SecuBar barrière-stangen 

  • Veilig ventileren: dag en nacht het raampje open kunnen laten staan.

  • Preventief: een barrière-stang is zichtbaar van buitenaf en werkt bewezen preventief: een inbreker probeert het niet eens meer. 

  • Praktisch: u heeft met een SecuBar geen sleutels nodig en hoeft het raam niet steeds op slot te doen.

  • Politiekeurmerk Veilig Wonen: uw garantie op een onafhankelijk getest en goedgekeurd product!