Beveilig uw huis in de kleur van nu!

Blackline, perfect bij het zwarte raam- en deurbeslag 

Veilig in zwart

Zwart is populair in het moderne interieur van nu. Het is er echt niet meer weg te denken. Niet alleen is het steeds vaker te zien in accessoires in huis zoals meubels, kussens en kranen. Maar ook in het raam- en deurbeslag. 


Overal zie je het terug. Zo ook in het nieuwe assortiment van Secu. 


Maak uw huis veilig met de zwart gecoate producten uit het Blackline assortiment. Perfect passend bij de rest van het zwarte raam- en deurbeslag! 

 

Deuren inbraakwerend

60% van de inbraken gaat nog altijd gewoon via de deur. De favoriete methode? Met een koevoet!


Met een SecuStrip voorkomt u een inbraak. De 2 stalen profielen op de deur en het kozijn maken het onmogelijk de deur open te maken. Bij het sluiten van de deur grijpen ze in elkaar en vormen zo een ijzersterke barrière tegen inbraak.


De SecuStrips Plus zijn gemaakt voor naar binnendraaiende voordeuren en buitendraaiende achterdeuren.


Verkrijgbaar in bijna alle kleuren, zo ook in zwart!Schuifpui oplossingen

Schuifdeuren zijn een makkelijk doelwit voor inbrekers. Vaak zijn deze voorzien van een eenvoudig slot. Door het toevoegen van een SecuBar schuifpuibeveiliging kunt u heel eenvoudig op een gebruiksvriendelijke manier uw schuifdeuren upgraden. 


Nu in prachtig zwart.Anti-Klimstrips

Wilt u het inbrekers het moeilijk maken? Voorkom opklimmen op schutting, muurtjes of daken met de anti-klimstrips van SecuMax. Deze zijn er in diverse uitvoeringen, ook in zwart.


Fraai bij zwart schilderwerk aan de buitenzijde van de woning!Barrierestangen

Het is niet voor te stellen, maar een opening van 15 cm is voor veel inbrekers al genoeg ruimte om in te breken. Beveilig de bovenlichtjes (ander woord: klapramen) daarom met barrierestangen. Dit schrikt de inbreker af!


U kunt het raam dag en nacht open laten staan om te ventileren. Een veilig idee!


SecuProducts

Secu biedt honderden unieke beveiligings oplossingen. Extra voorzieningen om woningen en bedrijfspanden veiliger te maken.