Dealerpagina

Ondersteuning voor de verkoop  Wie is secu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Point of Sale

Een product uitleggen aan de hand van een verpakking is lastig.

Niets werkt beter dan iets tastbaars.


Daarom heeft Secu een aantal Point of Sale middelen ontwikkeld die helpen de producten beter ´aan de man´ te brengen.


Het lange dubbelzijdige demopaneel is bijvoorbeeld  slechts 39cm breed en past in iedere winkel. De display is voorzien van tekst en producten. Zeer luxe uitgevoerd, inclusief folders!

Winkelconcepten

Een sterke winkelpresentatie stimuleert de verkoop enorm. Secu biedt 2 standaard winkelconcepten op 1 en 2 meter wanden. Afhankelijk van de ruimte en wensen wordt één van deze concepten ingepast.


Het gaat om uitgekiende assortimenten met louter hardlopers. Naast de getoonde voorbeelden is een klant-specifieke presentatie ook mogelijk. De presentaties worden aangevuld met Point of Sale, product monsters, demopanelen, folders en dergelijke.


Plaats het concept van Secu naast andere aanbieders van beveiligingsproducten en uw assortiment is compleet. Het conceptmatig presenteren van beveiligingsproducten werkt! Dat ontdekken steeds meer winkelketens en winkeliers.


Naast productmonsters zijn er ook duidelijke brochures, voor de consument en de professional.

Secu catalogus

SecuStrip flyer

Veilig Thuis Gids België (NL/FR)

Nieuw: Blackline 


Kent u onze nieuwe Blackline assortiment al?

Zwart is in. Je ziet de kleur nu vaak terug in het raam- en deurbeslag.


Zo ook in het nieuwe Blackline assortiment van Secu. De zwart gecoate producten zijn perfect passend bij de rest van het zwarte raam- en deurbeslag.


Het wordt op een milieuvriendelijke manier vetvrij gemaakt en vervolgens dubbel geëpoxeerd. Een modern proces dat garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig product dat zeker een decennium zonder onderhoud meegaat. 

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!


Bovenlichtramen zijn meestal zo’n 30cm hoog en worden geopend en gesloten met een raam uitzetter. Je kunt het je niet voorstellen, maar deze kleine opening is voor veel inbrekers al genoeg ruimte om in te breken. 


Handige inbrekers breken het raam in enkele seconden open en wurmen zich naar binnen. Niet voor niets adviseert de politie bovenlichtjes (ander woord: klapramen) goed te beveiligen.