Veilig

ventileren 

Ventileren is essentieel, zeker nu bij de bestrijding van het Corona virus 

In het onderzoek van de Universiteit van Amsterdam, de Cardiologie Centra Nederland en het Amsterdam UMC na onderzoek met laserlichttechnieken is aangetoond dat in een kamer waarin een raam en een deur openstonden, het aantal hoestdruppeltjes het snelst verminderden.


Maar nu de inbraakcijfers weer toenemen wil je geen vrije doorgang creëren voor inbrekers. 


Hieronder geven wij u oplossingen hoe u veilig kunt ventileren.

Wij bieden oplossing voor:

Deuren

SecuMax Kierstandhouder

Door het monteren van de kierstandhouder op de voor- of achterdeur maakt u het mogelijk de deur veilig op een kier te zetten zonder dat mensen van buitenaf de deur verder open kunnen duwen. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt praten met iemand die aanbelt. Bijkomend voordeel is dat de deur een stukje open kan, waardoor veilig ventileren mogelijk is.  


De kierstandhouder is er voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. Tevens is er een speciale uithouder verkrijgbaar.


Ramen

SecuMax Raambegrenzer Flex

De SecuMax Raambegrenzer Flex Wit is een kindveilige raamsluiting voor ramen (binnen- en buitendraaiend) en balkondeuren. Maakt veilig ventileren mogelijk en zorgt dat kinderen een raam niet volledig zelf kunnen openen.

Ook toepasbaar in situaties waar volledige opening van de ramen niet gewenst is, zoals hotels, zorginstellingen etc.

SecuMax Afsluitbare Raamuitzetter

Met de SecuMax afsluitbare raamuitzetter kunt u veilig ventileren en maakt het mogelijk om het raam op 3 standen open te zetten. Geschikt voor naar binnen- en buitendraaiende ramen en zowel links als rechts toepasbaar.

SecuMax Afsluitbare Raamuitzetter

Bovenlichtjes

SecuBar Barriere-stangen

Als er één product is waarmee je veilig kunt ventileren, dan is het wel een SecuBar barrière-stang. Het bovenlichtje kan dag en nacht open blijven staan om te ventileren. En dat terwijl het raam voldoet aan de eisen van het PKVW en SKG. Door die kleine opening komt geen inbreker meer binnen. Een veilig idee!

Secu heeft een uitgebreide serie stangen in wit staal en RVS, montage in de dag, op de dag, in hout en zelfs kunststof.

SecuMax Afsluitbare Raamuitzetter

Schuifpui

SecuBar Schuifpuibeveiliging Plus

De SecuBar Schuifpui Plus beveiligt schuifpuien, is uitschuifbaar en praktisch in gebruik. Hij heeft tevens een ventilatiestand die de mogelijkheid geeft de schuifpui iets te openen en dan te vergrendelen. Zo kan de kamer veilig geventileerd worden.

SecuMax Afsluitbare Raamuitzetter

SecuProducts

Secu biedt honderden unieke beveiligings oplossingen. Extra voorzieningen om woningen en bedrijfspanden veiliger te maken.