SecuStrip


De beste anti-inbraakstrip.

De meeste inbrekers komen gewoon via de deur. 

De favoriete methode? Met een koevoet. En dat gaat snel: het kost ze gemiddeld slechts 30 seconden om in te breken. En vervolgens maar 5 minuten om de woning leeg te halen. Óók bij deuren met modern hang- en sluitwerk, zoals meerpuntsvergrendeling. SecuStrip anti-inbraakstrips: de beste oplossing bij de meest voorkomende inbraak methoden.

Voordeur

De beste inbraakwering voor naar binnen draaiende voordeuren.


 • Past op bijna alle deuren
 • Gemakkelijk zelf te monteren 
 • Verkrijgbaar in 12 RAL kleuren
 • 5 jaar garantie

60% van de inbraken gaat gewoon via de deur.


Bijna 40% breekt in via de achterdeur en meer dan 20% kiest ervoor de voordeur open te breken of flipperen met een (bank)pasje.

SecuStrip biedt dé oplossing bij de meest voorkomende inbraak methoden. 

Achterdeur

De beste keuze voor de naar buiten draaiende achterdeur.


 • Past op bijna alle deuren
 • Gemakkelijk zelf te monteren
 • Verkrijgbaar in 12 RAL kleuren
 • 5 jaar garantie

Meet de terugligging:

Houd bij een naar buiten draaiende achterdeur rekening met de terugligging. Dit betekent dat de deur dieper ligt dan het kozijn. Meet het aantal millimeter dat het kozijn voor deur uitsteekt.

Box, berging of schuurdeur

Vergeet ook de box, berging of schuur niet te beveiligen. Waardevol gereedschap, machines of een e-bike zijn zo weg!


 • Basic model
 • Gemakkelijk zelf te monteren
 • 2 jaar garantie

Welke SecuStrip past bij mij?

Weet je niet welke SecuStrip je nodig hebt? Wij hebben het gemakkelijk voor je gemaakt. Volg de stappen in de Keuzehulp en je komt vanzelf bij de beste keuze uit!

SecuStrip. De beste selectie deurstrips. Inbraakpreventie bij de meest voorkomende inbraakmethoden. Aanbevolen door de Politie en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. Voorkom woninginbraak met een deurstrip voor je huis, schuur, box of berging. Beveilig de voordeur, maar denk ook aan inbraakbeveiliging voor achterdeuren en balkondeuren, want deze zijn geliefd bij dieven. In de donkere maanden komen inbrekers extra gemakkelijk binnen, doordat ze ongezien de voor- of achtertuin insluipen. Beveilig je huis niet pas als er een inbraak in jouw buurt heeft plaatsgevonden, maar zorg dat jouw woning klaar is voor de wintermaanden. 

De strips zijn gemakkelijk zelf te monteren. Iedereen kan het! Alles wat je nodig hebt voor de montage is een meetlint of rolmaat, een schroevendraaier en een schroefmachine. Meet de lengte van de deur; teken vervolgens de montage plekken af met een potlood; boor de gaten voor in de deur en het kozijn; plaats dan de strip en schroef deze vast in de voorgeboorde gaten. Klaar! Daar komt geen inbreker meer binnen. Secu, altijd een veilig gevoel!