SecuGuard Doorvalbeveiliging 

De best geteste en meest uitgebreide serie oplossingen van Nederland

Kies voor de goedgekeurde doorvalbeveiliging van de marktleider

Catalogus doorvalbeveiliging aanvragen

Vul alle velden in en u ontvangt de brochure direct via de e-mail

Het Secu privacybeleid is van toepassing.

Met alle bouw regelgeving is kiezen moeilijker dan ooit

U wilt zich concentreren op de productie en zo min mogelijk met de regelgeving van producten. 


SecuGuard is marktleider op het gebied van doorvalbeveiliging. Onze productspecialisten weten alles op het gebied van regelgevingen en kunnen u adviseren wanneer wat toe te passen. Een veilig gevoel, want u wilt wel volgens het Bouwbesluit leveren. 

Testimonial

Rob van der Ploeg - Manager realisatie zakelijk - Ploeg kozijnen

"Bij Ploeg kozijnen werken wij samen met profielleverancier Deceuninck. Zij hebben een nieuwe profielserie ontwikkeld die in 2021 is gelanceerd. De maatvoering voor dit product is net even anders dan de oude serie. De doorvalstangen die in de dag worden gemonteerd en wij al jaren toepassen, zijn in de oude serie toepasbaar inclusief inzethor. Bij de nieuwe profielserie is deze combinatie niet meer mogelijk. Ook de doorvalstangen die op de dage gemonteerd worden bieden geen uitkomst, want dan zijn andere combinaties (rolluik, screen, doorvalstang en insectenhor) niet mogelijk.


Gezamenlijk hebben Ploeg kozijnen en Secu een nieuw product ontwikkeld dat voldoet aan de technische wensen (combinatie rolluik/screen doorvalveiligheid en insectenhor). Ook heeft Secu dit ontwerp getoetst bij architecten, met een positieve uitkomst. Inmiddels hebben wij profielen aangeleverd, zodat Secu doorvalveiligheidstesten kan doen. Dit is een lopend proces.


Secu weet de wens van de klant, wetgeving en technische uitdagingen te combineren, zodat aan alle eisen en wensen wordt gedacht. Ze zijn bereid geweest om in samenwerking op korte termijn een herontwikkeling te doen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen blijven bedienen. Het proces is erg positief verlopen, waarbij Secu een constructieve houding heeft aangenomen.”

SecuGuard doorvalbeveiliging is speciaal afgestemd op de behoefte van de timmerindustrie


1. KOMO gekeurde SecuGuard doorvalbeveiliging

2. Geschikt en goedgekeurd voor de bestaande bouw én nieuwbouw

3. Uitstekende passing op uw specifieke kozijnsoorten

4. 1001 maatwerkmogelijkheden 

Voor alle soorten ramen en kozijnen een oplossing!

Goedgekeurde oplossingen

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Ondersteuning door de productspecialist

Maarten Wijninga - Secu

Heeft u interesse in SecuGuard en bent u benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar maarten@secu.nl.