Beveilig uw berging-schuurdeur

Ruim 70% van de schuurtjes en kelderboxen slecht beveiligd

Schuur beveiliging

Hoe goed is uw schuur of kelderbox beveiligd? Veel Nederlanders hebben er waardevolle spullen in staan, maar  ruim 70% is slecht beveiligd is. Dit terwijl de gemiddelde waarde in schuurtjes bijna €2.500​ is.


Nu we allemaal meer thuis zijn, neemt het aantal woninginbraken af. Maar de schuur daarentegen is voor inbrekers populairder dan ooit.


Maar al te vaak denken mensen ten onrechte dat een stevig slot wel voldoende zal zijn om een inbreker tegen te houden. Stichting Nationale Inbraak Preventie Weken adviseert mensen met schuurtjes en bergingen onder woonflats te voorzien van goede sloten, dievenklauwen en anti-inbraakstrips.
Plaats een anti-inbraakstrip

Een product uitleggen aan de hand van een verpakking is lastig. 

Niets werkt beter dan iets tastbaars. 


Daarom heeft Secu een aantal Point of Sale middelen ontwikkeld die helpen de producten beter ´aan de man´ te brengen. 


Het lange dubbelzijdige demopaneel is slechts 39cm breed en past in iedere winkel. De display is voorzien van tekst en producten. Zeer luxe uitgevoerd, inclusief folders!


Wilt u meer weten over de mogelijkheden? 


Vraag informatie aan >>
Naast productmonsters zijn er ook duidelijke brochures, voor de consument en de professional.

Secu catalogus

SecuStrip flyer

Veilig Thuis Gids België (NL/FR)

NIEUW: Blackline assortiment

Kent u onze nieuwe Blackline assortiment al?

Zwart is in. Je ziet de kleur nu vaak terug in het schilderwerk van bijvoorbeeld kozijnen, maar ook in het raam- en deurbeslag. 


Zo ook in het nieuwe Blackline assortiment van Secu. De zwart gecoate producten zijn perfect passend bij de rest van het zwarte raam- en deurbeslag.


Het wordt op een milieuvriendelijke manier vetvrij gemaakt en vervolgens dubbel geëpoxeerd. Een modern proces dat garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig product dat zeker een decennium zonder onderhoud meegaat.