Beveilig uw berging-schuurdeur

Ruim 70% van de schuurtjes en kelderboxen slecht beveiligd

Schuur beveiliging

Hoe goed is jouw schuur of kelderbox beveiligd? Staat jouw dure e-bike in het tuinhuisje? Waardevol gereedschap in de schuur? Inbrekers nemen hier ook graag een kijkje, want een gemakkelijke buit gaan ze niet uit de weg. 


Maar liefst 70% van de schuurtjes en kelderboxen zijn slecht beveiligd. Dit terwijl de gemiddelde waarde bijna €2.500​ is. Zorg voor goede beveiliging dus!


Maar al te vaak denken mensen ten onrechte dat een stevig slot wel voldoende zal zijn om een inbreker tegen te houden. Stichting Nationale Inbraak Preventie Weken adviseert mensen met schuurtjes en bergingen onder woonflats te voorzien van goede sloten en anti-inbraakstrips. Daarnaast zijn tal van andere oplossingen om de schuur, kelderbox of berging te beschermen
Plaats een anti-inbraakstrip

Het gebeurt aan de lopende band: inbrekers zonder breekijzer of ander grof geschut, maar met een pasje. Om dit te voorkomen kunt u anti-inbraakstrips plaatsen.

De SecuStrip Basic is gemaakt voor naar buiten draaiende deuren en bestaat uit 2 stalen profielen voor deur en kozijn. Bij het sluiten van de deur grijpen ze in elkaar en vormen zo een ijzersterke barrière tegen inbraak!
Breng een barrierestang aan

Het gebeurt aan de lopende band: inbrekers zonder breekijzer of ander grof geschut, maar met een pasje. Om dit te voorkomen kunt u anti-inbraakstrips plaatsen.

Naast productmonsters zijn er ook duidelijke brochures, voor de consument en de professional.

Secu catalogus

SecuStrip flyer

Veilig Thuis Gids België (NL/FR)

NIEUW: Blackline assortiment

Kent u onze nieuwe Blackline assortiment al?

Zwart is in. Je ziet de kleur nu vaak terug in het schilderwerk van bijvoorbeeld kozijnen, maar ook in het raam- en deurbeslag. 


Zo ook in het nieuwe Blackline assortiment van Secu. De zwart gecoate producten zijn perfect passend bij de rest van het zwarte raam- en deurbeslag.


Het wordt op een milieuvriendelijke manier vetvrij gemaakt en vervolgens dubbel geëpoxeerd. Een modern proces dat garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig product dat zeker een decennium zonder onderhoud meegaat.