Klaar om weer naar buiten te gaan?

We mogen straks weer naar buiten, zorg dat u veilig weg kan! Denk onder andere aan beveiliging van uw huis.

De meeste inbrekers komen via de deur!

De meeste inbrekers komen nog steeds gewoon via de deur. De favoriete methode? Met een koevoet. En dat gaat snel: het kost ze gemiddeld slechts 30 seconden om in te breken. En vervolgens maar 5 minuten om de woning leeg te halen. Óók bij deuren met modern hang- en sluitwerk! 


De manier om dit te voorkomen is er voor te zorgen dat de koevoet niet tussen de deur en de sponning gezet kan worden door middel van het plaatsen van een SecuStrip.
Inbreken via een bovenlicht

Een bovenlicht is het kleine raampje boven een deur of raam. Deze staat bij veel mensen op een kier voor ventilatie of is voorzien van een heel eenvoudige vergrendeling.


Voor inbrekers is het een fluitje van een cent het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een kliko of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Ze kunnen dan eenvoudig naar binnen klimmen.


Door een barrièrestang te plaatsen verkleint u de opening waardoor ze er niet meer door kunnen.Schuifpuioplossingen

Schuifdeuren zijn een makkelijk doelwit voor inbrekers. Vaak zijn deze voorzien van een eenvoudig slotje. Door het toevoegen van een SecuBar schuifpuibeveiliging kunt u heel eenvoudig op een gebruiksvriendelijke manier uw schuifdeuren upgraden. 


SecuProducts

Secu biedt honderden unieke beveiligings oplossingen. Extra voorzieningen om woningen en bedrijfspanden veiliger te maken.