Beveilig de brievenbus tegen vuurwerk.

Ieder jaar tijdens de jaarwisseling is het weer raak: een rotje of ander vuurwerk dat door de brievenbus huizen in wordt gegooid. Ook jouw huis kan zomaar getroffen worden!De gevolgen zijn niet gering. Het vuurwerk richt vaak enorm veel schade aan in de hal. Meestal sneuvelen ruiten, raakt de voordeur en het kozijn flink beschadigd en zitten de muren onder de brandvlekken. Ook jassen gaan vaak in vlammen op. De explosie door vuurwerk gaat vaak gepaard met veel vuur en rook. 


De schrik zit er flink in!


 In Eindhoven werd er afgelopen jaar zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid van een woning waar op dat moment een stel jonge kinderen lag te slapen. 

Ook in Groningen schrok vorig jaar een gezin wakker toen vuurwerk met een enorme knal in huis ontplofte. De hele gang stond vol rook door een vuurwerkbom. De schrik zat er flink ik toen de bewoners allemaal vuurflitsen van beneden zagen komen. 

In een poging de schade te beperken, lukt het vaak niet ook de daders te pakken. Die zijn er dan al lang vandoor.


Kwajongensstreek of aanslag? 


Soms komt er een incident voor omdat er conflicten zijn tussen buren of een ruzie die uit de hand is gelopen. Maar vaak genoeg wordt vuurwerk gewoon voor de lol naar binnen gegooid en wordt de dader nooit gevonden. De meeste mensen hebben vaak geen idee waarom er bij hen vuurwerk met de kracht van een granaat in de brievenbus wordt gegooid.


Over de gevolgen wordt waarschijnlijk niet lang nagedacht door ‘de gooier’. Stel dat een bewoner of huisdier op dat moment net de gang in loopt en het vuurwerk recht in het gezicht klapt? Als bewoners er niet op tijd bij zijn om het vuur te blussen kan dit enorme gevolgen hebben voor de rest van het huis en eventuele huisdieren. Het levert levensgevaarlijke situaties op. Ook de materiele schade is behoorlijk, maar de angst is nog veel erger.


Brievenbus beveiliging

Wil jij het nieuwe jaar ook niet met zo’n knal inluiden? 

Speciaal voor de ‘vuurwerkdagen’ rond Kerstmis en Oud & Nieuw heeft Secu een beveiliger voor de brievenbusklep.

Liquid error (templates/page.gem-46746304574-template line 15): product form must be given a product


Beveilig de brievenbus op je voordeur met onze SecuMax Brievenbusklepbeveiliger. Het idee is even simpel als handig: de RVS klem vergrendelt de klep van de brievenbus opening. Makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Geschikt voor alle soorten brievenbuskleppen en zowel voor binnen- als buitenkleppen te gebruiken.


De beveiliger is ook geschikt voor andere situaties waarbij de brievenbus (tijdelijk) gesloten moet blijven. Denk bijvoorbeeld aan opstapelende post en reclame bij leegstaande huizen en bedrijven.

  • Toepasbaar op elke standaard brievenbusklep, zowel op binnen- als buitenkleppen.

  • Eenvoudig zelf te bevestigen.

  • Voorkomt levensgevaarlijke schade tijdens de feestdagen.

  • Voorkomt grote stapels reclamedrukwerk tijdens vakantie of leegstaand pand.

  • Toepasbaar voor woningen, scholen, bedrijfspanden, enz.

  • Gemaakt van roestvast staal.


Aanbevolen producten

There is no related products to display.

SecuStrip. Dé oplossing tegen inbraak.


Gedurende de donkere wintermaanden vinden er 30.000 inbraken plaats. 60% gaat gewoon via de deur met een koevoet!