Anti-klimstrips

Houd inbrekers op afstand

Huis beveiligen begint eigenlijk al in de tuin

Heeft u een tuin met een hek, een opklimbaar schuurtje of dak of misschien een regenpijp? Bedenk dan dan inbrekers heel inventief zijn en makkelijk ergens op en overheen zullen klimmen om in te kunnen breken. 


Zorg ervoor dat u de inbreker al meteen de pas afsnijdt. Dat doet u met de SecuMax anti-klimoplossingen. 

Beveilig tuinhek, regenpijp, dak

De anti-klimstrips bevestigt u bijvoorbeeld op het tuinhek. Hierdoor kan de inbreker uw tuin niet meer in. De strips werken enorm preventief, dus de meeste inbrekers zullen het niet wagen om over de scherpe punten heen te klimmen.


Degene die het wel proberen wacht een pijnlijke confrontatie…

Er zijn verschillende modellen, voor iedere situatie is een pasklare oplossing!

Kunststof anti-klimstrips

De SecuMax kunststof anti-klimstrips hebben vlijmscherpe en harde punten. Op een dakrand geplaatst zetten ze inbrekers zeker buiten spel. Bevestigen is een makkie want ze kunnen geschroefd, gespijkerd of verlijmd worden met de ondergrond.


De kunststof strips zijn ook buigzaam in de breedte. Zo kunt u ze aan weerszijden van een schutting plaatsen, waardoor de punten rondom zichtbaar zijn. Ook ideaal om om een ronde regenpijp heen te plaatsen om opklimmen te voorkomen.


SecuMax Anti-Klimstrip Pro

Naast de normale platte kunststof anti-klimstrips is er ook de SecuMax Anti-Klimstrip Pro. Deze strip is gemaakt met glasvezel versterkt nylon en heeft extra scherpe punten. Niet alleen dat is uniek, zeker ook dat je deze anti-klimstrips zowel plat als op een roller kunt plaatsen!


Door twee  van deze anti-klimstrips los aan elkaar te bevestigen en te plaatsen op steunen wordt er een Roller gecreërd Ideaal voor op tuinhekken en dakranden! 


Schaf het aantal sets aan op basis van de lengte van de situatie.

Stalen anti-klimstrips

Nieuw zijn de SecuMax stalen anti-klimstrips. Deze zijn vervaardigd van roestwerend gegalvaniseerd staal en dus letterlijk ijzersterk. De strips hebben solide punten en zijn leverbaar op inkortbare lengtes van 100cm. Plaats meerdere strips naast elkaar om een dakrand te beveiligen tegen opklimmen. 


Deze serie anti-klimstrips zijn nu, net als de kunststof variant, ook leverbaar in trendy zwart. Zo kleuren de strips mooi bij het zwarte houtwerk van bijvoorbeeld uw kozijnen of tuinhek.