Marketing medewerker


MARKETING MEDEWERKER

Word jij enthousiast van marketing? Ben je een ervaren marketing medewerker die de handen graag uit de mouwen steekt en werk je graag in een klein, gezellig team? Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren marketing medewerker die kennis heeft van offline marketing. Niet alleen een denker, maar ook iemand die het leuk vindt de uitvoering zelf te doen.


Marketing zit in het DNA van Secu, dus je functie binnen het bedrijf is superbelangrijk. Je bent er medeverantwoordelijk voor dat door middel van marketing onze producten bekender worden bij de tussenhandel en consument.


Wat zijn je vaardigheden? 

• Werk- en denkniveau is minimaal HBO

• Je hebt een afgeronde marketingopleiding op zak

• Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. In verband met onze export activiteiten is Engels en/of Duits en/of Frans een pré)

• Accuraat, secuur

• Overzicht behouden over vele projecten en daar de juiste prioriteiten aan verbinden

• Hebt ervaring met het (laten) maken van verpakkingen, brochures, handleidingen, enz.

• Je bent een echte verhalenverteller met uitstekende schrijfvaardigheden, waardoor je creatieve, begrijpelijke en doelgroepgerichte artikelen foutloos uit je mouw schudt en kan je goed inleven in de klant

• Je hebt een zelfstandige werkhouding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

• Je voelt je thuis in een organisatie waarin er ruimte en vrijheid is om buiten de gebaande paden te treden

• Verschillende PIM / DAM systemen, Office packet (Excel!) Ervaring met Adobe Creative Suite (pré), Active Campaign (pré), Shopify / ander CMS (pré)

• Werkervaring in een soortgelijke functie


Je voelt je verantwoordelijk om het maximale resultaat te behalen. Je begrijpt commercie, bent creatief en komt proactief met marketing ideeën die de verkoop stimuleren. Verder ben je enthousiast, nieuwsgierig, houdt van aanpakken, steekt zelf de handen uit de mouwen, bent klantgericht en vind je het leuk om in een klein team te werken. Je vindt het leuk om samen met de online marketingmanager tot het beste resultaat te komen.

Wat bieden we jou? 

• De marketing medewerker is een zelfstandige functie waarin je zelf veel beslissingen kunt nemen binnen je werkveld;

• Werkgeluk in een superleuk, klein team van enthousiaste, vrolijke, hardwerkende collega’s in een informele omgeving;

• Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;

• Een passend salaris;

• Gezonde arbeidsvoorwaarden

Wie is Secu?

Je huis is je veilige haven. Je plek om uit te rusten, te ontspannen en tijd met je geliefden door te brengen. Wij willen je veilige haven ook echt veilig houden. Daarvoor gaan wij op zoek naar de beste oplossingen voor jouw situatie. Onze producten en diensten zijn van hoge kwaliteit én voor iedereen betaalbaar.


Wij leveren al bijna 35 jaar anti-inbraak producten en producten voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen. Wij verkopen onze A-merk producten via de 2.000 verkooppunten van onze groothandel en retail partners in de DHZ-, bouw-, en zorgbranche in Nederland en via distributeurs in het buitenland.


Wij zijn goed in het creëren van innovatieve producten en die vertalen naar mooie winkelconcepten met een optimale schapinrichting en professionele verpakkingen. Wij zijn veiligheidsexperts. Met een lean, hecht en zeer kundig team, kunnen wij heel snel handelen. Ideeën worden snel uitgevoerd en wij spelen in op trends met nieuwe producten en marketingacties. Daarnaast zorgen wij met onze eigen logistiek voor een uitgebreide operationele dienstverlening naar onze klanten. 


Kijk voor meer informatie op de websites van onze business lines:

www.secu.nl

www.secucare.nl


Omschrijving van je werk

Je bent verantwoordelijk voor alles dat Secu op het gebied van offline marketing doet. Het gaat om lopende zaken, maar we verwachten ook dat je zelf proactief met nieuwe ideeën komt en initiatieven ontplooit. Je krijgt hiervoor alle ruimte binnen de kaders van het budget en KPI’s. Als je het leuk vindt om je eigen marketingwinkel te runnen, dan ben je bij ons aan het goede adres!


Je werkt met externe partijen, waarbij het belangrijk is dat je overzicht houdt en ervoor zorgt dat projecten (groot en klein) goed doorlopen en opgeleverd worden. Omdat Secu een relatief klein bedrijf is, kun je niet alles uitbesteden. Je vindt het daarom niet erg zelf de handen uit de mouwen te steken.


Samen met de parttime online marketing manager stel je aan de hand van een marketingplan een jaarkalender op en ben je samen verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Jullie zorgen er samen voor dat de doelen binnen het budget en tijd bereikt worden.

Marketing zit in ons DNA en Secu gaat de komende jaren groeien en professioneler worden op de volgende gebieden: uitbreiding export SecuCare, uitbreiding distributie in de zorgkanalen, uitbreiding van ons assortiment, social mediakanalen en online advertenties.

Je dagelijkse werk omvat:


- Samenwerking met retailerpartners voor content optimalisatie en -onderhoud en communicatie-uitingen en product acties.

- Aansturing van DTP’ers voor opzet van catalogi, folders, POS-materiaal, verpakkingen, etc.

- Contentoptimalisatie

- Het bestaande marketingplan uitvoeren en optimaliseren

- Marketingstrategie opstellen voor nieuwe producten

- Samenwerken met de parttime online marketingmanager (o.a. content strategie plannen en uitvoeren, social mediastrategie uitvoeren, SEA en SEO optimalisatie, nieuwsbrieven versturen, websites onderhouden en optimaliseren)


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV inclusief motivatie. Vergeet niet aan te geven of je fulltime of parttime (hoeveel uur) beschikbaar bent. 

Chris van Bruggen (chris@secu.nl) of bel met 0252-620901

Wij nemen snel contact met je op en als er een klik is plannen we snel een (digitale) afspraak in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Secu in het kort


SecuProducts logo

We zijn ruim 30 jaar geleden opgericht door Jan Schulp. Hij introduceerde een gloednieuw product: de SecuStrip anti-inbraakstrip, waarmee inbrekers het nakijken hebben. 


Na een landelijke televisie campagne en goedkeuring door de politie ging het hard: we groeiden door naar 2000verkooppunten in Nederland, waaronder alle bouwmarkten, sleutelspecialisten, beveiligingsbedrijven en de bouwgroothandel. 


Natuurlijk zijn onze producten ook online te koop. Het assortiment werd snel uitgebreid tot een compleet assortiment oplossingen voor het hele huis.


Kijk voor meer informatie op: www.secu.nl

Zes jaar geleden introduceerden we SecuCare, een serie zorghulpmiddelen voor senioren om langer zelfstandig thuiswonen mogelijk te maken. 


Deze producten worden verkocht door alle bouwmarkten, zorgwinkels en de bouwgroothandel. Ook zijn we met SecuCare online te koop bij talloze webwinkels.


Kijk voor meer informatie op www.secucare.nlNaast beveiliging tegen inbraak hebben we met SecuPost oplossingen tegen wildparkeren, ramkraken en zelfs terroristische aanslagen. 


Het gaat om een serie zuilen die zowel in onze bestaande distributie als direct verkopen aan eindgebruikers zoals juweliers, automobielbedrijven, gemeentes en ambassades.


Kijk voor meer informatie op www.secupost.nlYou are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key