Junior logistiek manager


Junior logistiek manager / Junior supply chain medewerker

Word jij enthousiast van logistiek, ben je een aanpakker en wil je fulltime

werken in een gezellig, klein team in Nieuw-Vennep? Dan zoeken wij jou!Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe fulltime collega die alle logistieke processen overziet en de logistiek manager assisteert. 

Een hele belangrijke job: jij bent er mede verantwoordelijk voor dat precies het juiste op voorraad ligt, dit doe je vooral door interne en externe productie/assemblage in te zetten en aan te sturen.

 

Wat zijn je vaardigheden? 

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;

- Je hebt een afgeronde logistieke opleiding op MBO niveau (pré), een goed stel hersens en/of relevante ervaring in een logistieke rol; 

- Je hebt kennis van werken met Office pakketten en een CRM pakket (pré: Exact software); 

- Je vindt alles wat te maken heeft met logistiek, optimalisatie, aansturing van het magazijn, inkoop, inslag en administratie van logistieke zaken leuk; 

- Als je techniek leuk vindt is dat een pré, maar het is niet noodzakelijk.


Wat bieden we jou? 

- De logistiek medewerker is een zelfstandige functie waarin je zelf veel beslissingen kunt nemen binnen je werkveld; 

- Werkgeluk in een superleuk, klein team van 

   enthousiaste, vrolijke, hardwerkende collega’s in 

   een informele omgeving; 

- Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;

- Een passend salaris;

- Een fulltime baan;

- Gezonde arbeidsvoorwaarden.   

Wat breng je mee?

- Logistiek ‘zit in je bloed’;

- Je hebt goede interne en externe communicatieve vaardigheden; 

- Je bent secuur, werkt ordelijk en houdt overzicht over je werk;

- Je bent flexibel, zo kan je bijvoorbeeld snel schakelen tussen werkzaamheden;

- Je hebt na de inwerkperiode nauwelijks begeleiding nodig, 

- Je weet wat je wanneer en hoe moet doen; 

- Je lost de voorkomende dagelijkse problemen zelf op;

- Je hebt een rijbewijs (een pré);

- Je bent service gericht, opgewekt en collegiaal.  


Over ons

  

SecuProducts BV (Secu) is een familiebedrijf dat al 30 jaar beveiligings- veiligheids en zorgproducten levert aan alle bouwmarkten, kleinere DHZ zaken, beveiligingsbedrijven, zorgwinkels en de groothandel voor de bouw. We leveren in Nederland aan zo’n 2000 winkels. 

Bekende merken van ons zijn de SecuStrip anti-inbraakstrip en SecuCare zorghulpmiddelen. Wij zorgen voor veilige woningen in Nederland! Secu heeft een klein, maar hecht team waarbij alle medewerkers even belangrijk zijn: van magazijnmedewerker tot management. 

We zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, in de Haarlemmermeer en goed bereikbaar met het OV. 

Meer informatie over Secu kun je ook vinden op onze websites: www.secu.nlwww.secucare.nl en www.secupost.nl

Hebben we een ‘klik’?

Bij Secu werken is niet hetzelfde als bij een ander bedrijf. Dat komt door onze bedrijfscultuur. Wat vinden we belangrijk? Eerlijkheid, saamhorigheid, gelijkheid, hard werken, maar ook ontspanning en lachen met elkaar. 

De klant staat bij ons op nummer 1: we doen er alles aan om hen tevreden te stellen en te houden. Resultaat: een zeer stabiele klantengroep. 

We vinden het leuk om dingen anders te doen dan anderen. Zo was er eind 2019, begin 2020 een humoristische, landelijke reclamecampagne, met Marijke Helwegen in de hoofdrol. Google maar eens op ‘Marijke Helwegen SecuStrip’. 

Sinds 5 jaar hebben we het compleet nieuw merk SecuCare met zorghulpmiddelen uit de grond gestampt. Daar zijn we als klein team met elkaar trots op!

Kennismaken?

Als je denkt dat we een match hebben, mail dan nu jouw motivatie en CV naar Nicole Hartwijk (vacatures@secu.nl). Wij nemen snel contact met je op en als er een klik is plannen we snel een (digitale) afspraak in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Secu in het kort


SecuProducts logo

We zijn ruim 30 jaar geleden opgericht door Jan Schulp. Hij introduceerde een gloednieuw product: de SecuStrip anti-inbraakstrip, waarmee inbrekers het nakijken hebben. 


Na een landelijke televisie campagne en goedkeuring door de politie ging het hard: we groeiden door naar 2000verkooppunten in Nederland, waaronder alle bouwmarkten, sleutelspecialisten, beveiligingsbedrijven en de bouwgroothandel. 


Natuurlijk zijn onze producten ook online te koop. Het assortiment werd snel uitgebreid tot een compleet assortiment oplossingen voor het hele huis.


Kijk voor meer informatie op: www.secu.nl

Naast beveiliging tegen inbraak hebben we met SecuPost oplossingen tegen wildparkeren, ramkraken en zelfs terroristische aanslagen. 


Het gaat om een serie zuilen die zowel in onze bestaande distributie als direct verkopen aan eindgebruikers zoals juweliers, automobielbedrijven, gemeentes en ambassades.


Kijk voor meer informatie op www.secupost.nlZes jaar geleden introduceerden we SecuCare, een serie zorghulpmiddelen voor senioren om langer zelfstandig thuiswonen mogelijk te maken. 


Deze producten worden verkocht door alle bouwmarkten, zorgwinkels en de bouwgroothandel. Ook zijn we met SecuCare online te koop bij talloze webwinkels.


Kijk voor meer informatie op www.secucare.nlYou are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key