Inpakker


Vacature Inpakker

Wij zijn op zoek naar inpakkers! Ben jij iemand die de handen graag uit de mouwen steekt en werk je graag in een klein, gezellig team? Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken wij?

Ben jij 15 jaar of ouder en naast je studie of in de vakantie op zoek naar een bijbaan in Nieuw-Vennep?


Werken bij Secu is leuk omdat je werkt in een informele, relaxte sfeer. We zijn klein en een echt team, we staan klaar voor elkaar, hebben respect voor elkaar en doen alles om onze klanten te helpen. 


Natuurlijk moet er ook doorgewerkt worden om de orders op tijd de deur uit te krijgen dus hard werken kunnen we ook ;-)


Onze openingstijden zijn op werkdagen van 08:30-17:00. Voor de werktijden van de inpakwerkzaamheden zijn we flexibel.

Je kunt op elk uur bij ons terecht, zolang je maar minimaal 2 uur achter elkaar kunt werken.


Het werk bestaat uit het inpakken van onder andere SecuStrips. Dit zijn stalen strips, die samen met schroeven in een langwerpige doos ingepakt worden. Ook pak je soms andere producten in. Het is geen zwaar werk (wel staand).

Wat bieden we jou? 

We maken steeds een schema voor twee weken, dus je weet steeds voor twee weken wanneer je werkt. Vaste uren zijn mogelijk.


Je uurloon ligt boven het minimum uurloon. Als we je uitnodigen voor een gesprek laten we je weten wat het uurloon is.


Wil je meer weten over onze producten, kijk dan even op www.secu.nl en www.secucare.nl

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar Susan Mooyekind susan@secu.nl of bel met 0252 - 620 901.  Vergeet niet aan te geven op welke dagen en uren je beschikbaar bent om bij ons te werken. 

Wij nemen snel contact met je op en als er een klik is plannen we snel een (digitale) afspraak in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Secu in het kort


SecuProducts logo

We zijn ruim 30 jaar geleden opgericht door Jan Schulp. Hij introduceerde een gloednieuw product: de SecuStrip anti-inbraakstrip, waarmee inbrekers het nakijken hebben. 


Na een landelijke televisie campagne en goedkeuring door de politie ging het hard: we groeiden door naar 2000 verkooppunten in Nederland, waaronder alle bouwmarkten, sleutelspecialisten, beveiligingsbedrijven en de bouwgroothandel. 


Natuurlijk zijn onze producten ook online te koop. Het assortiment werd snel uitgebreid tot een compleet assortiment oplossingen voor het hele huis.


Kijk voor meer informatie op: www.secu.nl

Zes jaar geleden introduceerden we SecuCare, een serie zorghulpmiddelen voor senioren om langer zelfstandig thuiswonen mogelijk te maken. 


Deze producten worden verkocht door alle bouwmarkten, zorgwinkels en de bouwgroothandel. Ook zijn we met SecuCare online te koop bij talloze webwinkels.


Kijk voor meer informatie op www.secucare.nlNaast beveiliging tegen inbraak hebben we met SecuPost oplossingen tegen wildparkeren, ramkraken en zelfs terroristische aanslagen. 


Het gaat om een serie zuilen die zowel in onze bestaande distributie als direct verkopen aan eindgebruikers zoals juweliers, automobielbedrijven, gemeentes en ambassades.


Kijk voor meer informatie op www.secupost.nlYou are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key
You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.