Wat is een doorvalbeveiliging?

Een groot deel van ons assortiment kun je via deze website bestellen bij een van onze retailers. Via de productpagina's word je direct doorverwezen naar webshop pagina's van diverse bouwmarkten. Zo plaats je direct je bestelling bij een vertrouwde leverancier!

Koop je liever in een winkel? Dan kun je het beste even kijken bij onze verkooppunten. Daar vind je doe-het-zelf winkels, sleutelspecialisten en beveiligingsbedrijven. Voor de professional staan er ook ijzerwarenspecialisten tussen. Sommige bedrijven kunnen de producten ook voor je monteren. Neem altijd even vooraf contact op om te vragen of ze dat doen.


Waar is de doorvalbeveiliging te koop?  

Informeer naar de retour voorwaarden bij de winkel waar de aankoop gedaan is.

Van welk materiaal wordt doorvalbeveiliging gemaakt?

Dat is per product verschillend. Je krijgt minimaal 2 jaar garantie, maar op sommige producten geven wij 5 jaar garantie. Op de productpagina onder de kop "Specificaties" kun je zien hoe lang de garantie is voor dat specifieke product.

Wat zijn de standaard RAL kleuren?

Oei! Dat is vervelend. Neem aub contact op met onze klantenservice via info@secu.nl, dan zorgen wij dat het probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. 

Kun je ook andere RAL kleuren aanvragen?

Nee dat is helaas niet mogelijk.

Wat zijn RAL Kleuren?

Er zijn producten die gemaakt zijn van verzinkt staal met een uitstekende roest wering. Over het staal wordt een poeder aangebracht (het epoxeren), dat wordt 'gebakken' in een oven. Zo ontstaat een harde kleurlaag. Bijvoorbeeld, wij leveren de strips in 3 standaard kleuren: wit (RAL9010), bruin (RAL8014) en zwartgrijs fijnstructuur (RAL7021). Er zijn zo'n 60 andere kleuren op maat leverbaar. 

Wat is SKG?

SKG is een keurmerk het staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.


Wat is de Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk, een gedegen en bewezen kennis van de veiligheid in en om een woonhuis. Het voorziet jouw woning van gecertificeerde beveiligingsproducten. Een beveiligingsbedrijf krijgt niet zomaar het predicaat PKVW-bedrijf. Het bedrijf moet voldoen aan de eisen die het Politiekeurmerk stelt.


Politiekeurmerk

Wat is terugligging?

Wanneer u een SecuStrip wilt monteren, op een naar buitendraaiende achterdeur is het mogelijk dat u rekening moet houden met een terugligging (deur ligt dan dieper t.o.v. het kozijn). Deze terugligging dient u op te meten om te weten welk model SecuStrip u kunt aanschaffen.

Zie ter verduidelijking onderstaande afbeeldingen: