Beeldenbank

Van alle producten van Secu zijn hoge resolutie beelden beschikbaar. U gebruikt de beelden voor al uw online- en offline media, zoals websites, webwinkels, (actie-)folders, flyers, catalogi enz.

U kunt de beelden op 2 manieren verkrijgen:

1. Via de online beeldenbank: 24/7 beschikbaar
Beschikbare formaten: .JPG (geschikt voor de meeste on- en offline toepassingen) en .PNG (geschikt voor online vrijstaand gebruik).

2. Aanvragen bij Secu
Beschikbare formaten: Photoshop .psd, Illustrator .ai, en alle andere gewenste formaten. Deze zijn geschikt voor formaten groter dan A4 en om foto's en illustraties vrijstaand te kunnen gebruiken (dwz tegen een niet witte achtergrond kleur).U ontvangt de gewenste beelden binnen 2 werkdagen.
Zie onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Aan het gebruik van de beelden zijn de volgende voorwaarden verbonden:
- De beelden blijven eigendom van SecuProducts BV (verder: Secu);
- Voor publicatie / gebruik willen wij graag meekijken naar uw off- of online publicatie zodat we gezamelijk kunnen zorgen voor een foutloos eindresultaat;
- De beelden dienen in originele vorm gebruikt te worden. Het is niet toegestaan de beelden te bewerken/veranderen zonder toestemming vooraf van Secu;
- De logo's van het Pollitiekeurmerk Veilig Wonen en SKG zijn geen eigendom van Secu. Gebruik hiervan is toegestaan mits in combinatie met met een product dat voldoet aan deze richtlijnen.

Link naar online beelden bank
De beelden zijn downloadbaar via onze beeldenbank op Google Drive. Op dit moment zijn nog niet alle beelden online beschikbaar. Neem contact met ons op als u het door u gewenste beeld mist. 

- U heeft geen Google account nodig om de beelden te downloaden
- De volgende bestandsformaten zijn te downloaden: .JPG en .PNG (deze is bedoeld indien beelden vrijstaand gebruikt moeten worden)
- U kunt de beelden bekijken en downloaden op PC, MAC, tabloid of smartphone
- Heeft u andere bestandsformaten nodig, neem dan contact met ons op. 

Uitleg werking Google Drive

Uitleg werking Google Drive

Contactpersoon Secu
Voor vragen, het doorsturen van uw proeven en opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen via 0252-620901 of e-mailen naar: marketing@secu.nl

Zojuist toegevoegd aan uw verlanglijst:
Zojuist toegevoegd aan uw winkelwagen: